expertise

Expertise

Loading
loading..

Binnen onze maatschappij is dagelijks te zien dat de gevolgen van digitalisering ons leven veranderen en verrijken. Informatie delen, bewerken, bewaren en ontsluiten verloopt via digitaal georiënteerde toepassingen en applicaties. Tijd- en plaats onafhankelijk werken wordt steeds belangrijker. Deze ontwikkelingen hebben grote gevolgen voor het beheer en de toegang tot informatie.

De rol van de informatievoorziening binnen de overheid verandert hierdoor snel. Naast de veranderende inzet van middelen en systemen is de rol van de informatieprofessional essentieel. YPublic adviseert overheidsorganisaties rond de inzet van informatieprofessionals. Informatieprofessionals met de juiste kennis, competenties, vaardigheden en ambities die de overheid ondersteunen in haar transitie naar een verdergaande digitale informatievoorziening.

YPublic heeft jarenlange ervaring met de werving, selectie en bemiddeling van startende talenten en ervaren professionals. Als Business Partner gebruikt YPublic deze ervaring om overheidsorganisaties nog beter van dienst te zijn.

Traineeship Informatie Manager

Young Professionals die recent een HBO of WO opleiding hebben afgerond kunnen zich aanmelden bij YPublic. Een selectie op basis van relevante competenties en vaardigheden maakt het mogelijk de juiste kandidaten te selecteren die starten in het Traineeship Informatiemanager. Na de start van het Traineeship volgt de trainee een gekwalificeerde opleiding Informatiemanagement. Dit talent is direct inzetbaar op operationele werkzaamheden als postregistratie, dossiervorming en ondersteunde digitaliseringstaken. De Trainee Informatiemanager beschikt over alle vereiste vaardigheden om snel door te groeien richting een advies of projectmanagement functie.

Ervaren professionals en adviseurs

De rol van de informatieprofessional binnen een overheidsorganisatie is essentieel. Van ervaren informatieadviseurs en -professionals wordt verwacht dat ze de organisatie kunnen begeleiden in het veranderproces naar digitaal werken. Dit betekend dat de adviseur beschikt over een gedegen kennis van inhoudelijke onderwerpen, maar ook de vaardigheden bezit om als verandermanager de transitie naar een digitale informatieomgeving in de organisatie door te voeren.

RED__GREEN_THOUGHTS

 

 

 

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background

YPublic : Welcome !

Authorize

Wachtwoord kwijt

Registreren

Please contact the administrator.