YPublic Leergang Informatie Manager - YPublic

YPublic Leergang Informatie Manager

Loading
loading..
LIM

YPublic Leergang Informatie Manager

november 16, 2017
YPublic
No Comments

De Leergang Informatie Manager (LIM) is specifiek gericht op talentvolle YPublic Trainees Informatie Management. Deze Leergang is in 2014 speciaal voior YPublic ontwikkeld door docente én adviseur Informatievoorziening Veerle Ultee van VIC (Veerle Information Consultancy).

De  LIM is een intensieve zevendaagse opleiding op HBO/WO niveau over de volle breedte van het vakgebied Informatie Management. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: zaakgericht werken, (digitale) archivering, informatieveiligheid, digitale dienstverlening, het stelsel van basisregistraties, informatieveiligheid, het negenvlaksmodel, het nieuwe werken en informatie architectuur. De leergang wordt afgesloten met een praktijkopdracht.

Inmiddels hebben meer dan 50 Trainees de LIM gevolgd. Aanvullend is een maatwerk versie van de LIM verzorgd bij de gemeente Ede en de gemeente Gouda. Komende periode start de vijfde editie van deze Leergang. Afgaande op de reacties van de Trainees, opdrachtgevers en de docente een ongekend succes!

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background

YPublic : Welcome !

Authorize

Wachtwoord kwijt

Registreren

Please contact the administrator.