visie

Onze Visie

Loading
loading..

Visie

Het is de visie van YPublic verbindingen te leggen tussen ambitieuze overheidsorganisaties en talenten of ervaren professionals. YPublic verbindt de publieke sector met recent afgestudeerde HBO/WO-ers middels het innovatieve Traineeship Informatie Manager. Het gezamenlijk doel is te komen tot de inzet van (junior) Informatiespecialisten die werken aan de optimalisatie van bedrijfsvoering en dienstverlening binnen overheidsorganisaties.

YPublic ziet deze veranderingen binnen Informatiemanagement als een kans! Naast de mogelijkheden om als organisatie efficiënter en klantgerichter te  gaan werken ziet YPublic deze ontwikkelingen als een kans voor medewerkers om hun potentie te kunnen waarmaken. Er uit te kunnen halen wat er in zit, een kans op transformatie van werken en zijn!

YPublic is een goede voedingsbodem bij het bieden van een juiste omgeving waarbinnen medewerkers geënthousiasmeerd worden om vanuit eigen kracht hun potentie en ambities kunnen waarmaken! We vinden het belangrijk dat mensen met passie werken aan uitdagingen. Enthousiasme en betrokkenheid zorgen voor een gemeenschappelijke doel,  het ontsluiten van de potentie in mensen en uiteindelijk de groei binnen organisaties!

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background

YPublic : Welcome !

Authorize

Wachtwoord kwijt

Registreren

Please contact the administrator.