YPublic

Over YPublic

Loading
loading..

De initiatiefnemers van YPublic hebben ruim 20 jaar ervaring in het werven, selecteren en bemiddelen van talentvolle (junior) Informatiespecialisten binnen het vakgebied Informatiemanagement. Deze uitgebreide kennis van het vakgebied Informatiemanagement en de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt maken de dienstverlening van YPublic uniek. YPublic is ontstaan uit de overtuiging dat de transitie naar een digitale overheid alleen realiseerbaar is met behulp van de juiste inzet van mensen en middelen. YPublic heeft de overtuiging dat de relevante vakkennis, vaardigheden en onderscheidende competenties van haar medewerkers het verschil maken in de ontwikkeling naar een nieuwe en digitaal georiënteerde overheid.

Over Ypublic

De missie van YPublic:

De rol van de informatievoorziening binnen de overheid verandert snel. Naast de veranderende inzet van middelen en systemen is de rol van de informatieprofessional essentieel. YPublic ondersteunt overheidsorganisaties rond de inzet van (junior) informatieprofessionals. Deze informatieadviseurs bezitten de juiste kennis, competenties en vaardigheden om de overheid te ondersteunen in haar transitie naar een digitale informatievoorziening.

De visie van YPublic:

Het is de visie van YPublic verbindingen te leggen tussen ambitieuze overheidsorganisaties en talenten of ervaren professionals. YPublic verbindt de publieke sector met recent afgestudeerde HBO/WO middels het innovatieve Traineeship Informatie Manager. Het gezamenlijk doel is te komen tot de inzet van (junior) informatieadviseurs die werken aan de optimalisatie van bedrijfsvoering en dienstverlening binnen overheidsorganisaties.

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background

YPublic : Welcome !

Authorize

Wachtwoord kwijt

Registreren

Please contact the administrator.