Informatiemanager

Junior Informatiemanager

Loading
loading..

Junior Informatiemanager

september 2, 2014
YPublic
No Comments

Het vakgebied Informatiemanagement is volop in ontwikkeling, de noodzaak van een digitale informatievoorziening binnen overheidsorganisaties ontwikkelt zich snel. Met de introductie van “Het Nieuwe Werken” en de behoefte om Zaakgericht te werken komt informatie plaats- en tijdonafhankelijk beschikbaar. Deze ontwikkelingen vragen om een andere manier van werken.

Het vakgebied informatiemanagement is doorlopend op zoek naar talenten die binnen overheidsorganisaties een bijdrage willen leveren aan de transitie van analoog naar digitaal werken. Net afgestudeerde HBO of WO talenten krijgen binnen YPublic de mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamisch vakgebied binnen de publieke sector. Als Trainee Informatie Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren, structureren en toegankelijk maken van informatie. Daarbij ondersteun je de omslag naar digitaal en zaakgericht werken.

De aankomend informatiemanager beschikt over resultaat- en servicegericht eigenschappen, en heeft veel affiniteit met een gestructureerde en geordende manier van werken.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background

YPublic : Welcome !

Authorize

Wachtwoord kwijt

Registreren

Please contact the administrator.