Vacature Accountmanager YPublic - YPublic

Vacature Accountmanager YPublic

Loading
loading..

Vacature Accountmanager YPublic

maart 27, 2017
YPublic
, ,
No Comments

YPublic is jong, ambitieus en Specialist in Informatiemanagement. Vanwege onze groei zijn we op zoek een commercieel ingestelde (startende) Accountmanager (32 – 40 uur).

YPublic is gespecialiseerd in het vakgebied Informatiemanagement, het werkveld van de digitale Informatievoorziening. Op dit moment ontwikkelt het vakgebied zich sterk als gevolg van veranderingen in wetgeving en de noodzaak tot digitaliseren van informatie. Deze ontwikkelingen vragen om de inzet van enthousiaste talenten en professionals die zich willen inzetten voor de professionalisering van de informatievoorziening van overheidsorganisaties.

Je verantwoordelijkheden als Accountmanager

Als accountmanager krijg je de kans en de vrijheid om met veel creativiteit bestaande klantcontacten te onderhouden en nieuwe klanten te werven. In deze afwisselende functie is sprake van veel eigen verantwoordelijkheid. Je adviseert overheidsorganisaties rond capaciteitsvraagstukken en treed op als sparringpartner op het gebied van Informatiemanagement.
Je primaire verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Generen van nieuwe opdrachtgevers en uitbouwen van bestaande relaties
  • Zelfstandig beheren van acquisitietrajecten en uitbrengen van offertes
  • Creatief inspelen op relevante marktontwikkelingen

Wat wordt er van je verwacht?

Als relatiebeheerder weet jij de naamsbekendheid van YPublic te vergroten en een stevig netwerk van opdrachtgevers op te bouwen. Je hebt een commerciële drive, bent een harde werker, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een representatief voorkomen. Jouw benadering naar klanten is persoonlijk en heeft een duurzaam karakter. Je hebt een proactieve, projectmatige en resultaatgerichte manier van werken. Je kunt je goed verplaatsen in de klant en zijn uitdagingen. Je bent initiatiefrijk en weet je creatieve ideeën met enthousiasme over te brengen in een klantgesprek.

   • Goede communicatieve eigenschappen en sociale vaardigheden
   • Commercieel ingesteld en niet bang voor koude acquisitie. Ervaring hierin is een pré
   • Zelfstandig, initiatiefrijk en ondernemend ingesteld
   • Teamspeler met grote affiniteit voor de overheid
   • Je woont bij voorkeur in de regio: Utrecht – Arnhem – Nijmegen
   • Afgeronde HBO- of WO-opleiding

Wat kun jij verwachten?

YPublic is jong en ambitieus. Binnen deze dynamische omgeving krijg je veel ruimte en vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten. We hebben een informele sfeer waarin hard werken samengaat met veel gevoel voor humor. We zijn eerlijk, duidelijk en rechtvaardig naar elkaar. Een marktconform salaris, passende leaseauto, laptop, en smartphone horen tot het arbeidsvoorwaardenpakket. Bovenal een inspirerende werkomgeving waarbinnen jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Hoe kan ik solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen we graag je CV met motivatie via solliciteren@ypublic.nl.
Vragen? Kijk voor meer informatie op www.ypublic.nl of bel met Carlijn van de Ven, telefoonnummer 06-81373813.

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background

YPublic : Welcome !

Authorize

Wachtwoord kwijt

Registreren

Please contact the administrator.