Informatie Adviseur

(Senior) Informatie Adviseur

Loading
loading..

yplogo1

Overheid, bezuinigingen, decentralisaties, Shared Service Centra, Het Nieuwe Werken: de ontwikkelingen binnen de publieke sector verlopen snel. Informatie delen, bewerken, bewaren en ontsluiten verloopt via digitaal georiënteerde toepassingen en applicaties. Tijd- en plaats onafhankelijk werken wordt steeds belangrijker. Deze ontwikkelingen hebben grote gevolgen voor het beheer en de toegang tot informatie. Naast de veranderende inzet van middelen en systemen is de rol van de informatieprofessional essentieel.

YPublic is doorlopend op zoek naar adviseurs die de publieke sector willen versterken op het snijvlak van informatievoorziening en ICT. We zkomen graag in contact met ervaren adviseurs die een bijdragen willen leveren aan de kwaliteit van de publieke sector. De senior adviseur is betrokken bij strategische adviesopdrachten, audits en contra-expertises op het snijvlak van ICT, organisatie en beleid. De adviseur participeert in programma en projectmanagement opdrachten waarbij de ICT, techniek en verandermanagement een grote rol speelt.

YPublic zoekt adviseurs die beschikken over onderstaande kwaliteiten en vaardigheden:

  • Een HBO of WO opleiding op het snijvlak van organisatie, informatie en bestuur (bv bestuurskunde, bedrijfskunde of informatica);
  • Ruime werkervaring binnen de publieke sector binnen relevante digitalisering of verander programma’s;
  • Hoge mate van omgevingsbewustzijn en klant- en resultaatgerichtheid;
  • Beschikking over een uitgebreid netwerk in de publieke sector.

YPublic biedt ruime opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden, goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en een informele werksfeer.

Ben jij geïnteresseerd in een kennismaking, stuur je CV met motivatie naar solliciteren@ypublic.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Dennis Kuis, telefoonnummer 06-53945738.

Solliciteer direct

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background

YPublic : Welcome !

Authorize

Wachtwoord kwijt

Registreren

Please contact the administrator.