Werken bij YPublic - YPublic

Werken bij YPublic

Loading
loading..

De cultuur en de bedrijfsvoering van YPublic is gericht op het ontwikkelen, inzetten en ondersteunen van informatiespecialisten binnen een uitdagende omgeving. Medewerkers van YPublic zijn de ambassadeurs van het digitaal werken en nemen overheidsorganisaties mee in de transitie naar een nieuwe manier van werken. Middels innovatieve opleidingsconcepten worden de medewerkers van YPublic opgeleid om de voortrekkersrol te vervullen. Medewerkers van YPublic bezitten de kennis van ICT en Informatiemanagement en bijbehorende vaardigheden rond verandermanagement. Ze zijn in staat om een belangrijke bijdrage te leveren in het proces naar een digitale informatievoorziening. Opgedane kennis delen we met elkaar, dat vinden we belangrijk. YPublic stimuleert een omgeving waarbinnen overheidsorganisaties en professionals leren van elkaars ervaringen.

Wij geloven sterk dat elk persoon, elk individu een verzameling van unieke talenten bezit. Individuen excelleren door vanuit deze talenten te leven en te werken. Als mensen zich focussen op hun set van talenten, zullen ze zich sterk ontwikkelen en voor zichzelf en voor hun omgeving een unieke meerwaarde vormen.

Wil jij als Informatieprofessional een baan met toekomstperspectief en tegelijk een baanbrekende opleiding volgen? Dan bieden wij jou de kans om binnen een uitdagende en stimulerende cultuur te werken in een dynamische vakgebied dat zich snel ontwikkelt rond de ‘elektronische overheid’.

De overheid staat voor een aantal grote uitdagingen; verdergaande bezuinigingen, vergrijzing en een omgeving die continu verandert onder invloed van de technologische vooruitgang.  Ontwikkelingen rond digitalisering en Het Nieuwe Werken vragen om informatieprofessionals met andere vaardigheden en competenties. YPublic ondersteunt overheidsorganisaties in haar veranderingsproces naar digitaal werken. Om dit doel te bereiken ontwikkelt YPublic de carrières van startende en ervaren Informatieprofessionals. Medewerkers van YPublic werken doorlopend in een veranderende omgeving die tot doel heeft de digitale doelstellingen van een organisatie te realiseren.

Traineeship Informatie Manager
Talenten met een afgeronde HBO of WO opleiding krijgen binnen YPublic de kans zich te ontwikkelen in uitdagende projecten en opdrachten. Een innovatieve opleiding Informatiemanagement zorgt ervoor dat je de juiste kennis en vaardigheden ter beschikking krijgt die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Ervaren Informatieprofessionals
YPublic heeft ruim 20 jaar ervaring met het bemiddelen van ervaren Informatiespecialisten bij overheidsorganisaties. Ypublic bezit een groot netwerk van organisaties waar regelmatig behoefte is aan tijdelijke en projectmatige inzet van Informatiespecialisten.

Carrièrefiets
Solliciteren bij YPublic, maak gebruik van de YPublic Carrièrefiets die je gemakkelijk vanaf station Ede-Wageningen naar ons kantoor brengt.

 

bekijk hier de inhoud van de actuele vacatures

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background

YPublic : Welcome !

Authorize

Wachtwoord kwijt

Registreren

Please contact the administrator.