YPublic - Onze Visie

Wij geloven sterk dat elk persoon, elk individu, een verzameling van unieke talenten bezit. Individuen excelleren door vanuit deze talenten te leven en te werken. Als mensen zich focussen op hun set van talenten, zullen ze zich sterk ontwikkelen en voor zichzelf en voor hun omgeving een unieke meerwaarde vormen.

 

YPublic is daarbij de voedingsbodem om dit goed tot stand te brengen. Wij bieden de juiste omgeving waarbinnen medewerkers geënthousiasmeerd worden om vanuit eigen kracht hun potentie en ambities te kunnen waarmaken. We vinden het belangrijk dat mensen met passie en bevlogenheid werken aan uitdagingen. Enthousiasme en betrokkenheid zorgen daarbij voor een gemeenschappelijke doel en het zien en ontsluiten van de potentie in mensen. Uiteindelijk kunnen wij daarmee de ontwikkeling en groei van mens en organisaties waarmaken!

 

Door talenten te selecteren op basis van hun persoonlijkheid, mentaliteit, opleidingsniveau en competenties en het bieden van een ontwikkeltraject op de gebieden van werkervaring, vakinhoudelijke kennis, persoonlijke ontwikkeling en carrière perspectief, kunnen wij in de behoefte voorzien van zowel de hoogopgeleide starter als in de behoefte van een duurzame medewerker voor overheidsorganisatie. Een authentieke professional die werkt aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en dienstverlening.

 

YPublic ziet de veranderingen binnen Informatiemanagement hierbij als een geweldige kans! De mogelijkheid om als organisatie efficiënter en klantgerichter te werken en voor medewerkers om hun potentie waar te kunnen maken. Er uit te halen wat er in zit, een kans op transformatie van werken en zijn!

Oprichter YPublic - Dennis Kuis

De initiatiefnemers van YPublic hebben ruim 20 jaar ervaring in het werven, selecteren en bemiddelen van talentvolle (junior) Informatiespecialisten binnen het vakgebied Informatiemanagement. Deze uitgebreide kennis van het vakgebied Informatiemanagement en de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt maken de dienstverlening van YPublic uniek. YPublic is ontstaan uit de overtuiging dat de transitie naar een digitale overheid alleen realiseerbaar is met behulp van de juiste inzet van mensen en middelen. YPublic heeft de overtuiging dat de relevante vakkennis, vaardigheden en onderscheidende competenties van haar medewerkers het verschil maken in de ontwikkeling naar een nieuwe en digitaal georiënteerde overheid.

Dennis Kuis

Oprichter YPublic
Enthousiast? Solliciteer direct.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: