YPublic - Onze Visie
Wij geloven sterk dat elk persoon, elk individu een verzameling van unieke talenten bezit. Individuen excelleren door vanuit deze talenten te leven en te werken. Als mensen zich focussen op hun set van talenten, zullen ze zich sterk ontwikkelen en voor zichzelf en voor hun omgeving een unieke meerwaarde vormen.

 

Om dit goed tot stand te brengen is YPublic een goede voedingsbodem bij het bieden van een juiste omgeving waarbinnen medewerkers geënthousiasmeerd worden om vanuit eigen kracht hun potentie en ambities te kunnen waarmaken. We vinden het belangrijk dat mensen met passie en bevlogenheid werken aan uitdagingen. Enthousiasme en betrokkenheid zorgen voor een gemeenschappelijke doel, het zien en ontsluiten van de potentie in mensen en uiteindelijk hiermee de ontwikkeling en groei van mens en organisaties waar te kunnen maken!

Doormiddel van talenten te selecteren op basis van hun persoonlijkheid, mentaliteit, opleidingsniveau en competenties en het bieden van een ontwikkeltraject op de gebieden van werkervaring, vakinhoudelijke kennis, persoonlijke ontwikkeling en carrière perspectief kunnen wij in de behoefte voorzien van zowel de hoogopgeleide starter als de behoefte van een duurzame medewerker voor de overheidsorganisatie die werkt aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en dienstverlening.

YPublic ziet deze veranderingen binnen Informatiemanagement als een geweldige  kans! Naast de mogelijkheden om als organisatie efficiënter en klantgerichter te  gaan werken ziet YPublic deze ontwikkelingen als een kans voor medewerkers om hun potentie waar te kunnen maken. Er uit te halen wat er in zit, een kans op transformatie van werken en zijn!

Oprichter YPublic - Dennis Kuis

De initiatiefnemers van YPublic hebben ruim 20 jaar ervaring in het werven, selecteren en bemiddelen van talentvolle (junior) Informatiespecialisten binnen het vakgebied Informatiemanagement. Deze uitgebreide kennis van het vakgebied Informatiemanagement en de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt maken de dienstverlening van YPublic uniek. YPublic is ontstaan uit de overtuiging dat de transitie naar een digitale overheid alleen realiseerbaar is met behulp van de juiste inzet van mensen en middelen. YPublic heeft de overtuiging dat de relevante vakkennis, vaardigheden en onderscheidende competenties van haar medewerkers het verschil maken in de ontwikkeling naar een nieuwe en digitaal georiënteerde overheid.

Dennis Kuis

Oprichter YPublic
Enthousiast? Solliciteer direct.

Solliciteer direct!
Meer weten? Neem dan contact met ons op: